Erfaring med grafisk arbejde

Jeg har arbejdet med mange forskellige grafiske ting gennem tiden. Nedenfor har jeg beskrevet noget af det jeg har arbejdet med, de forskellige typer af arbejdsopgaver mm.

Uno – et singelarbejde i Indre Mission

Jeg har lavet forskellige foldere til 2 af Uno’s arbejdsgrene. Til Uno’s landsdækkende arbejde, deres bibelcamping Uno Camp. Og til Uno Øst som er et regionalt arbejdsgren, en folder der beskriver deres forskellige årlige aktiviteter.

Stjernen, Indre Mission Aarhus Nord

Jeg har lavet en kursus folder. Derudover har jeg sat 2 mindre hæfter op. Et om Carmels historie og et andet om byggeprocessen for det nye hus.

Kristen Lokal Radio, Indre Missions lokalradio i Århus

Jeg har lavet en del grafisk arbejde for Kristen Lokal Radio.

Så som et logo, forskellige løbesedler og plakater (Gudstjensteplan, programplan, cykelsponsorløb mm.), visitkort, annoncer, nyhedsblad, introduktionsmappe og brevpapir.

Hvor jeg har søgt at få et ensartet og genkendeligt design for radioen sammen med at jeg ville vise vores ståsted i Guds kirke(at vi tror på korsets gåde).

-

Israelsmissionens Unge

Så har jeg lavet flere ting for Israelsmissionens Unge i Brabrand.

Blandt andet: årsprogram, løbesedler.

-

Carmel, Indre Mission

Jeg har lavet et flere kursusprogrammer til Carmel i forbindelse med en fælleslejr som jeg var med til at arrangerer.

Samt nogle løbesedler til forskellige aften møder.

-

Christians Sogns Menighedspleje

Jeg har lavet den grafiske opsætning af lodseddel for Christians Sogns Menighedspleje gennem mere end 4 år. Lodseddel består at en forside med Christianskirkens logo, en gevinstliste og diverse oplysninger. Og så en bagside med logo’er fra de forskellige sponsorer, som de får i forskellig størrelse efter deres gavebidrag.

Kommunalvalg

Jeg har lavet en folder og nogle avis annoncer i forbindelse med kommunalvalg.

Navipartner

Jeg har i forbindelse med mit tidligere arbejde hos Navipartner Århus lavet flere forskellige annoncer til brancheblade og aviser.

Desuden lavede jeg en internet annoncer.

Venstres Ungdom

Jeg skulle som bogholder lave en vejledning til foreningerne omkring afregning til landsorganisationen, da vi på det tidspunkt fik indfør et nyt medlemssystem. Derudover lavede jeg en revision af diverse bilag(indtægt, udgift, rejseafregning, dags dato, a’conto) til brug i det daglige bogholderi.

Skriv et svar